Ik kijk er naar uit om samen te werken.

Vul onderstaand formulier. inzodat ik jou en je bedrijf beter leeer kennen en beter in beeld krijg waar jij naar op zoek bent. Ik neem binnen 24 tot 48 uur contact met je op!

 

Waar kan ik je bij helpen?

2 + 13 =

E-mailadres

INFO@MAMA10DESIGN.NL

Openingstijden

MAANDAG & VRIJDAG | 9:00 – 17:00
DINSDAG – DONDERDAG | 19:00 – 21:00
ZATERDAG & ZONDAG | Via e-mail

Mijn locatie

ASSENDELFT – NOORD HOLLAND
NEDERLAND

Frequently Asqued Questions

Hier zijn wat antwoorden op de meest gestelde vragen..

01. Met welke software/ platformen werk jij?

Ik werk met WordPress in combinatie met Divi builer. Voor de webshops maak ik gebruik van een add on voor WordPress genaamd WooCommerce.

Belangrijk om te weten. Een thema werkt alleen wanneer WordPress.org geïnstalleerd is op je webhosting.  Een them werkt niet met WordPress.com simpelweg omdat je hier geen thema’s kunt uploaden. Neem gerust contact op als je twijfels hebt.

Mocht je een webshop willen laten bouwen is het zinvol om je zelf alvast te verdiepen in WooCommerce. Je hebt uiteraard de optie om mij na oplevering in te huren voor onderhoud en bijhouden. Doe je dit niet ben ik niet verantwoordelijk voor fouten die je maakt bij het zelf toevoegen van producten of wijzigen hiervan.

02. Hoe lang duurt het voordat ik live kan?

Het is geheel afhankelijk van het gekozen pakket wat de oplevertermijn zal zijn. Een branding pakket zit tussen de 2 tot 4 weken, een website pakket tussen de 4 tot 6 weken en een webshop tussen de 5 tot 8 weken. Het is natuurlijk ook afhankelijk van de snelheid van communicatie en aanleveren van content. het is dus ook fijn als je direct alle content zoals tekst en beeldmateriaal kunt aanleveren.

03. Komen er nog extra kosten bij kijken?

Een website/ webshop is exclusief webhosting en domeinnaam en eventuele licenties voor plugins en andere benodigen (betaalde) lpugins. Alels wordt netjes vooraf gecommuniceerd dus geen verrassingen achteraf. Heb je geen webhosting en/ of domeinnaam dan kan ik je hierbij helpen en adviseren. Ik kan je eventueel ook helpen met het installeren van WordPress.

04. Wat zijn de prijzen?

De pakket prijzen staan vermeld op de pagina “webdesign & branding“. Het kan natuurlijk zo zijn dat je bepaalde wensen hebt en we moeten afwijken van de samengestelde pakketten. Dit kan ook, we maken dan een offerte op maat.

Branding pakketten starten v.a. € 299,-
Website pakketten starten v.a. € 995,-

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw tenzj anders vermeldt. De prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen.