Hey jij, ik ben Martine…

Het creatieve heeft altijd al wel in mij gezeten toen ik opgroeide. Van Fimo klei tot figuurzagen, ik vond altijd wel iets leuk om te maken.

Dat ik vervolgens mijn partner leerde kennen en in de callcenter branch terecht kwam, vanwege de kinderen en de werktijden, was niet echt een logische stap. Al heb ik daar wel goeie ervaringen opgedaan in het mondig maken van mijzelf en het uiten van mijn bedrijf.

Sinds 2010 ontwerp ik geboortekaartjes en is de passie voor het online ‘maken’ van producten gegroeid. De websites die hierbij hoorden maakte ik veelal ook zelf, en alles moest altijd tot in de puntjes kloppen, goed voelen en matchen. Ik kon uren zoeken naar dat ene perfecte plaatje of kleurenpalet.

Na jaren te hebben gebouwd voor mijzelf maak ik nu met heel veel liefde het gezicht voor jou en jouw bedrijf. Website met blog of een complete webshop; ik draai mijn hand er niet voor om.

10+

Jaar in de ondernemerswereld

100+

MENSEN GEHOLPEN MET HUN BEDRIJF

5k+

VEEL TE VEEL KOFFIE KOPJES

4+k

PUBLIEK OP INSTAGRAM

MEER OVER MIJ

Leer me kennen in minder dan een minuut

01. Mijn favoriete drinken

Cappucino

02. Mijn favoriete seizoen

Summer

03. Belangrijkste levensles

Maak elke dag bijzonder

04. Ik kan niet leven zonder

Mijn gezin

05. Mijn favoriete bezigheid

Knutselen

06. Favoriete muziek

Ilse DeLange & Hardstyle

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!

Ik leef mijn leven volgens deze levensles. Pipi Langkous, wie kent haar niet. Jeugdsentiment! Elke dag weer opnieuw dingen proberen die je nog niet eerder hebt gedaan. Zelfs als iets heel moeilijk lijkt. Waar een wil is, is een weg. En vedraaid, het lukt me vaak ook nog!

 

Pippi Langkous

Jeugdroman

IK WERK O.A. SAMEN MET:

MIJN VERHAAL

Waar het begon en waar ik nu sta

2010: De start van het ondernemen

De aanmelding bij de kamer van koophandel is een feit. De start van een nieuw avontuur waarin ik veel toffe dingen heb mogen doen. Ik ben begonnen via Kaartje2go, het ontwerpen van online geboortekaartjes. Iets wat ik tot op heden nog altijd doe!

2014: Fotografie kwam erbij kijken

En dan vooral newborn fotogrfaie. Het triggerde mij enorm. Het fotograferen van die kleinze wezentjes. Tot 3 weken jong. Cursussen door Nederland en België mogen geven en een hoop leuke mensen leren kennen.

2020: Webdesign greep mijn interesse

Door externe omstandigheden werd ik genoodzaakt te stoppen met newborn fotografie. Geboortekaartjes ben ik altijd blijven ontwerpen. Doordat ik ál die jaren zelf mijn website’s heb gebouwd is de passie voor het designer gegroeid. Waarom zou ik dit niet voor anderen gaan doen? Iedereen verdient toch een mooie website?

2022: Mijn business zit in de lift

En groeit lekker door. Op naar nóg meer mooie website’s, geboortekaartjes en prachtige ontwerpen. Elke dag leer ik dingen bij, school ik mijzelf bij en leer ik alles door middel van zelfstudie. Je hebt het of je hebt het niet 😉

2022 and beyond

LATEN WE SAMEN WERKEN OM JOUW DROOM TE VERWEZELIJKEN

Een OP MAAT GEMAAKTE oplossing om

jouw BUSINESS te laten GROEIEN