Frank zijn nichtje en haar partner dromen van emigreren naar Frankrijk. De liefde die ze hebben gekregen voor dit land is ongekend en de daad werd dan ook bij het woord gevoegd. Ze gaan een camping overnemen welke reeds een website heeft maar pas na de zomer aangepakt kan worden. Op weg naar Frankrijk willen ze de mensen mee nemen in dit avontuur middels een website/ blog genaamd Fransegasten.nl 

Zogezegd zo gedaan…

Er moet uiteraard een passend logo voor komen en qua kleuren hebben ze dit al helemaal uitgedacht. Groen en oranje, camping elementen in het logo en ook Frankrijk moet terugkomen. Zogezegd zo gedaan. 

Ze hebben een camper gekocht waarmee ze in Augustus richting Frankrijk gaan om te toeren in Frank en Spanje rondgaan en tevens langs de Portugese kust weer terug richting Frankrijk. Het huis is verkocht en het avontuur krijgt serieus vormen. Supertof om dit samen met ze mee te mogen beleven. 

Begin dit jaar hebben ze reeds toegezegd dat ik de website mocht gaan maken, we moesten alleen nog even uitzoeken wat precies de bedoeling ging zijn. Ze hebben namelijk meerdere opties bekeken in Frankrijk alvorens ze deze parel vonden en het moet natuurlijk wel een kloppend plaatje zijn als alles af is en vorm krijgt. Halverwege Mei zijn we dan eindelijk begonnen aan het echte werk want hun droom camping is gevonden! Daar kan ik verder nog weinig over zeggen daar de huidige eigenaar dit seizoen natuurlijk nog draait en ze het zelf pas na dit seizoen overnemen. 

Volg Astrid & Maurice in hun avontuur op weg naar Frankrijk!

Regelmatig houden ze hun blog bij en nemen jou mee in hun avonturen. Abonneer je op de nieuwsbrief als je absoluut niets wilt msisen!

De foto’s die gebruikt zijn voor de website zijn gemaakt door Sweet Seasons fotografie.

Ben jij op zoek naar een website of wil jij je huidige website in een nieuw jasje steken? Heb je nog geen logo of wil jij compleet rebranden? Neem dan zeker even contact met mij op en vul het formulier in. Zo heb ik een helder beeld avn wat jij zoekt! Bekijk ook zeker even de verschillende pakketten die ik aanbied! De gehele maandj Juni geldt een btw vrije boeking!