Toen Laura en Zara zwanger waren wist ik het meteen, ik moest en zou hun geboortekaartje ontwerpen. Ik volg de dames al enige tijd op Instagram en ze zijn niet alleen super grappig maar ook nog eens super lief, leuk, knap en gewoon te leuk! Ik vind het mooi, 2 mama’s die samen een kindje krijgen. Het maakt als kind niet uit of je nu een vader en moeder, alleenstaande ouder of 2 ouders hebt van hetzelfde geslacht, zolang er liefde in huis is en het kind staat centraal, is er niets mooiers dan dat! Ik kan hier dus alleen maar intens gelukkig van worden als moeder zijnde!

Ik heb de spreekwoordelijke stoute schoenen aangetrokken en ze een berichtje gestuurd. Niet verwacht, wel gehoopt, ze gingen in op mijn aanbod; YES! De wensen en eisen werden besproken en 1 ding was al snel duidelijk; BLING BLING, en dan het liefst goud, zoveel mogelijk goud. Het was dus ook geen verrassing dat het een goudfolie kaartje werd, zowel binnen als buitenkant, met gouden enveloppen 😛

Weken gingen voorbij, het was nog een verrassing of het een jongetje of meisje zou worden dus beiden varianten stonden klaar voor de komst van de kleine. Waterverf roze en blauw met een beetje matte afwerking én goud. Na lang wachten en enorm veel geduld was Boaz daar. Een grote mooie vent van 4820 gram, Hollands welvaren noemen we dat. Nu mogen we dus het kaartje aan iedereen showen!

Lieve Laura & Zara, heel veel geluk met jullie mooie vent en jullie hebben er een fan bij, ugh stalker Instagrammer dus.