Brenda Schrijver – blosss.nl

Martine heeft mijn website ontworpen en gebouwd. Zo blij met dit eindresultaat! Ze luistert goed naar wat je wensen zijn en geeft er dan zo’n mooie touch aan. Ze kwam met kleuren wat echt mijn kleuren waren dat ik ook echt dacht hoe dan? Ook onderhoud zij nu mijn website en daar ben ik ook heel tevreden over. Ze update alles wanneer dat nodig heeft, gelukkig doet zij het nu ik weet niet hoe dat allemaal werkt! 

Wanneer ik vraag of ze iets wil aanpassen dan is dat meestal binnen 24 uur aangepast! Ik ben heel tevreden en ik had dit een jaar eerder moeten doen! Als je twijfelt ik zou zeggen gun het jezelf cadeau.  

Annemarie Geerts – @demammavan

Een kaartjes speciaal voor onze dochter ontworpen. Persoonlijker kan bijna niet. Zoveel leuker dan een standaard geboortekaartje

Leandra Carolina

Wat een eer om bij Martine het kaartje te laten ontwerpen! Martine is niet voor 1 gat te vangen en zorgt ervoor dat het kaartje er precies uit ziet zodat jij tevreden bent! Toppertje dit hoor, echt een aanrader!

Bianca & wendy – BW Restyling

Wij zijn super blij met deze hulp want hebben hier totaal geen verstand van. Onze website past helemaal bij onze style en laat meteen zien wat wij doen. Martine neemt goed de tijd voor je en laat je zien hoe je zelf je producten kunt toevoegen, aanpassen en verwijderen. Wil je dit niet? Of kan je niet? Dan heeft ze ook een service contract.

Kyra Eertink

We vonden het een hele fijne samenwerking en zijn nog altijd ontzettend blij met het prachtige geboortekaartje! Het eerste ontwerp vonden we meteen perfect, precies wat we in gedachten hadden en wat hebben we een leuke reacties gehad op het mooie kaartje!

Erin – Miniliefde.nl

Martine heeft ons geboortekaartje ontworpen en bij het zien van het eindresultaat moest ik even een traantje wegpinken, zo mooi en precies wat we wilden! Met mega veel geduld en kundigheid heeft ze hem voor ons gemaakt.