1: Aanvraag

Via het contactformulier met een paar korte vragen kun jij je aanvrag versturen. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

2: Wensen + offerte

Na jouw aanvraag krijg je van mij een werkboek toegestuurd waarin ik jouw bedrijf nog beter leer kennen en bespreken we jouw wensen. We kiezen hierbij de juiste pakketten of ik maak een offerte op maat voor je.

3: Concept + ontwerp

Na ontvangst van het werkboek ga ik voor je aan de slag met de eerste voorstellen en ontvang je deze in je mailbox op het afgesproken termijn.

4: Feedback + correcties

Zijn de ontwerpen goed of heb je nog aanpassingen? Met een website pakket ga ik nu aan de slag om deze op een subdomein uit te werken zodat je zelf mee kunt kijken en aanpassingen kan doorgeven.

5: Akkoord + lancering

Na ontvangst van de tweede en laatste termijn betaling ontvang je van mij je logo of kan jouw website worden gelanceerd. Nu kun je vol trots je nieuwe branding delen en knallen met je nieuwe website!

Met welke software/ platformen werk jij?

Ik werk met WordPress in combinatie met Divi builer. Voor de webshops maak ik gebruik van een add on voor WordPress genaamd WooCommerce.

Belangrijk om te weten. Een thema werkt alleen wanneer WordPress.org geïnstalleerd is op je webhosting.  Een them werkt niet met WordPress.com simpelweg omdat je hier geen thema’s kunt uploaden. Neem gerust contact op als je twijfels hebt.

Mocht je een webshop willen laten bouwen is het zinvol om je zelf alvast te verdiepen in WooCommerce. Je hebt uiteraard de optie om mij na oplevering in te huren voor onderhoud en bijhouden. Doe je dit niet ben ik niet verantwoordelijk voor fouten die je maakt bij het zelf toevoegen van producten of wijzigen hiervan.

Hoe lang duurt het voordat ik live kan?

Het is geheel afhankelijk van het gekozen pakket wat de oplevertermijn zal zijn. Een branding pakket zit tussen de 2 tot 4 weken, een website pakket tussen de 4 tot 6 weken en een webshop tussen de 5 tot 8 weken. Het is natuurlijk ook afhankelijk van de snelheid van communicatie en aanleveren van content. het is dus ook fijn als je direct alle content zoals tekst en beeldmateriaal kunt aanleveren.

Hoe lang duurt het voordat ik live kan?

Dat hangt af van verschillende factoren. Je krijgt van mij een werkboek aangeleverd e=die jij ingevuld terug stuurt. Het is vooraf dus fijn als jij je content zo snel mogelijk aanleverd. Dit wil zeggen, teksten van pagina’s, informatie hierover en beeldmateriaal.

Ben je op zoek naar iemand die je teksten kan schrijven of branding foto’s van je kan maken? Laat het me dan even weten, Mijn kring hierin is vrij groot dus ik kan je hier vast mee helpen koppelen.

Komen er nog extra kosten bij kijken?

Een website/ webshop is exclusief webhosting en domeinnaam en eventuele licenties voor plugins en andere benodigen (betaalde) lpugins. Alels wordt netjes vooraf gecommuniceerd dus geen verrassingen achteraf. Heb je geen webhosting en/ of domeinnaam dan kan ik je hierbij helpen en adviseren. Ik kan je eventueel ook helpen met het installeren van WordPress.

Wat zijn de prijzen?

De pakket prijzen staan vermeld op de pagina “webdesign & branding“. Het kan natuurlijk zo zijn dat je bepaalde wensen hebt en we moeten afwijken van de samengestelde pakketten. Dit kan ook, we maken dan een offerte op maat.

Branding pakketten starten v.a. € 299,-
Website pakketten starten v.a. € 995,-

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw tenzj anders vermeldt. De prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen.